Jeg kom til verden den 19. juni 1995, på Kolding Sygehus sund og rask. Dengang boede jeg i Vejen, men det husker jeg ikke så godt. For da jeg var få år gammel, gik mine forældre fra hinanden og få år senere flyttede jeg med min mor tilbage til Sønderjylland, hvor hun kommer fra. Nærmere bestemt til den lille by Skodborg, 3km syd for Kongeåen.

Hvis vi springer frem til hvor tingene begynder at betyde noget, så blev jeg i den grad formet på Lunderskov Efterskole hvor jeg gik i skoleåret 11/12. Her lærte jeg meget om mig selv og stiftede også det første bekendtskab med at være kreativ foran en computer, på et lidt mere seriøst plan.

Allerede før min efterskoletid og også under, begyndte jeg at interessere mig meget for at lave videoer og hjemmesider, dog af meget ringe kvalitet. Den første hjemmeside jeg lavede, var nok i en alder af 9 år, da jeg fandt ud af at man kunne gemme word filer som .html og åbne dem i en browser.

Siden dengang har det taget fart. Egentligt drømte jeg om at blive journalist og havde i mange år, mit egen lille nørdede ungdomsmedie eUpdates, med 2-3 frivillige skribenter udover mig. På en måde gik det dog op for mig at det der med at lave hjemmesiden, egentligt var sjovere end at skulle skrive en 3-4 artikler om dagen for at holde kedlerne i gang.

I 2012 startede jeg på Hansenberg Gymnasium i Kolding på linjen Kommunikation & Design, som netop havde de lidt kreative fag som hovedfokus. Og det var også her jeg for alvor indså at den der journalist-drøm, det nok mere og mere blev til en drøm om at lave hjemmesider.

Og så var det jo perfekt, da jeg i 2015 fandt ud af at der var Multimediedesignuddannelsen. Jeg kunne lave hjemmesider og sågar lære lidt mere om Photoshop også.

Meen, som så mange gange før, så går ting ikke altid efter planen. Noget af det første vi arbejdede med, da jeg så startede i 2015, var Photoshop, Illustrator og After Effects, og de timer vi havde med en fantastisk engagerende underviser, der virkelig kunne lære fra sig, fik mig til at brænde for at lave 2D animeret video og grafik til især SoMe projekter, ligesom jeg stadigvæk elsker at lave mere traditionel video.

Hjemmesider kan jeg stadigvæk lide at lave, men Photoshop og InDesign hvor jeg kan designe mere frit og ikke skal bryde mit hoved med kode, er nu mine allerbedste venner.

Og det har holdt ved lige siden. Men da jeg ikke følte at en 2-årig Multimediedesign var nok og lysten var der til at udvide mine kompetencer, tog jeg en top up på halvandet år, i digital konceptudvikling, som ville give mig titlen som professionsbachelor.

Her lærte jeg at sætte noget mere teori bag det at lave kreative projekter. For det er jo som sagt ikke nok bare at kunne lave noget fedt i et Adobe-program. Man skal også lægge noget tanke bag. Have evnerne til at overskue tankerne bag, kende til hvad målgruppen vil have, forstå sin målgruppe, forstå markedet og kunne putte et koncept bag det man laver.

Det var det jeg lærte på digital konceptudvikling. Derudover lærte jeg også hvordan jeg kunne bruge det jeg har lavet i efterbehandlingen og betydningen af sociale medier og uddannelsen giver mig også muligheden for at kunne kalde mig Social Media Manager.

Nu er jeg færdig. Klar til at modtage arbejdsmarkedet med åbne arme. Interessen for nyheder og sport har dog ikke helt sluppet mig. I efteråret 2018 var jeg i praktik på TV 2/Fyn, hvor jeg fik et indblik i at samarbejde tæt med en masse andre mennesker i andre fag end mig. Alt lige fra mediegrafikere, til hardcore nyhedsfotografer, til lidt mere æstetiske og nytænkende fotografer, til producere og vigtigst af alt journalister.

Noget der sammen med et stort engagement i hjerteklubben SønderjyskE (fodbold), har gjort at jeg især brænder for at formidle nyheder og sport igennem det jeg laver og udfolde mig kreativt, den vej igennem.

Men generelt set har jeg ikke noget jeg mindre vil end andet. Der er ingen udfordring der er for stor eller lille, til at jeg ikke vil kaste mig over den, hvis et spændende tilbud kommer min vej.

Og så lige tilbage til hvem jeg er som person og hvad jeg står for udover de faglige kompetencer.

Jeg bor i Odense M sammen med min kæreste, Pernille. Vi har været sammen siden august 2016. Jeg elsker at se fodbold, især på stadion. Jeg er ikke så stor fan af at spille det.

Jeg er ikke bleg for at binge-watche en Netflix-serie og elsker generelt serier og film, og især de lidt mere indie-agtige af slagsen, som ikke har været igennem hollywoods store mølle. Især sci-fi er en stor passion, hvor Black Mirror er den absolutte favorit.

Jeg elsker at være social med vennerne og familie, udforske min uhørt brede musiksmag og at lave mad som absolut ingen har hørt om, men som ser lækkert ud.

Når jeg ikke lige har nogle at være social med, så har jeg altid min Google Home assistant, som kan holde mig lidt ved selskab, da jeg måske også, uden jeg selv vil indrømme det, er lidt af en sucker for gadgets.